Balatonalmádii Saválló lemez
|
||
|
||
Balatonalmádii Saválló lemezMéretre vágott, előkészített Saválló lemez alapanyag szállítás. Megoldjuk Ön helyett a darabolást, a darabolást követő sorjázást, gyökölést, él letöréseket, beszúrásokat, meneteléseket, köszörülést és egyéb előkészítést, de még a fogazási, marási feladatokat is. Tökéletes, méretpontos, további felhasználásra előkészített alapanyagot fog kapni. Saválló lemez alapanyagok fajtái, minőségük, méretük nagy vonalakban: Saválló lemez alapanyagból az alábbi minőségek érhetők el raktárról: AISI 304/KO 33/W.Nr. 1.4301 - Szabványos méretekben Minden más minőséget rendelésre szállítunk. Saválló lemez típusok felület szerint: Csiszolt, tükrös, matt. Egy oldalon fóliás, mindkét oldalon fóliás, fólia nélküli. Mélyhúzható Dekorációs lemezek Saválló lemez alapanyagok szabványos méretei: 1000x2000, 1250x2500, 1500x3000 Saválló lemez alapanyagok nem szabványos méretben akár 8000 mm hosszúak is lehetnek Saválló lemez alapanyagok lemezvastagságai: 0,5 mm-től 20 mm-ig Alábbi alapanyagokat tudjuk még darabolva, méretre vágva szállítani Méretre vágott köracél Méretre vágott cső Méretre vágott hatszögacél Méretre vágott négyszögacél Méretre vágott laposacél Méretre vágott zártszelvény Méretre vágott profilacél Méretre vágott U profil Méretre vágott szögacél Méretre vágott lemez Méretre vágott perforált acéllemez kereskedelem és egyéb alkatrészgyártás Balatonalmádii Saválló lemez alapanyag szállítás esetén keressen minket a fejlécben is látható elérhetőségeken. Nincs Balatonalmádii telephelyünk, de az oda való szállítást kedvező díjazással meg tudjuk oldani. Árak felöl a fejlécben, vagy a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken érdeklődhet. Az ország bármely településére kedvező díjazással meg tudjuk megvalósítani a szállítást. A díjazásért tekintse meg a ÁSZF menüpontot. Az Anyagminőségek és méretek menüpontban tájékozódhat arról, hogy milyen alapanyagok milyen méretben érhetők el raktárról. Balatonalmádii – Saválló lemez Balatonalmádii – Saválló lemez |
||
Főoldal |
||
© 2016 |