Darabolt saválló cső Jászfényszaru

A darabolás specialista.
Darabolt rozsdamentes és saválló alapanyag kereskedelem.


Darabolt saválló cső Jászfényszaru


Méretre vágott, előkészített Darabolt saválló cső alapanyag szállítás Jászfényszaru településre

Megoldjuk Ön helyett a darabolást, a darabolást követő sorjázást, gyökölést, él letöréseket, beszúrásokat, meneteléseket, köszörülést és egyéb előkészítést, de még a fogazási, marási feladatokat is. Tökéletes, méretpontos, további felhasználásra előkészített alapanyagot fog kapni.

Darabolt saválló cső alapanyagok fajtái, minőségük, méretük nagy vonalakban:

Darabolt saválló cső alapanyagból az alábbi minőségek érhetők el raktárról:
AISI 304/KO 33/W.Nr. 1.4301

Rendelésre:
AISI 316 L/KO 38 LC/W.Nr. 1.4404
AISI 310S/H9/W.Nr. 1.4845

Darabolt saválló cső szabványos átmérők:
Varratos 6-406 mm-ig
Húzott: 6-323 mm-ig
Vastagfalú K1 alapanyagot is szállítunk megrendelésre.

Alábbi alapanyagokat tudjuk még darabolva, méretre vágva szállítani
Méretre vágott köracél
Méretre vágott cső
Méretre vágott hatszögacél
Méretre vágott négyszögacél
Méretre vágott laposacél
Méretre vágott zártszelvény
Méretre vágott profilacél
Méretre vágott U profil
Méretre vágott szögacél
Méretre vágott lemez
Méretre vágott perforált acéllemez kereskedelem és egyéb alkatrészgyártás

Ha méretre vágott, darabolt, előmunkált vagy készre munkált Darabolt saválló cső szállítást kér Jászfényszaru településre, keressen minket a fejlécben is látható elérhetőségeken.

Nincs telephelyünk a Jászfényszaru településen, de az oda való szállítást kedvező díjazással meg tudjuk oldani.
Árak felöl a fejlécben, vagy a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken érdeklődhet.

Az ország bármely településére kedvező díjazással meg tudjuk megvalósítani a szállítást.
A díjazásért tekintse meg a ÁSZF menüpontot.

Az Anyagminőségek és méretek menüpontban tájékozódhat arról, hogy milyen alapanyagok milyen méretben érhetők el raktárról.

Darabolt saválló cső – Jászfényszaru

Darabolt saválló cső – Jászfényszaru

Főoldal


© 2016