Inox lemez Szatymazon
|
||
|
||
Inox lemez SzatymazonMéretre vágott, előkészített Inox lemez alapanyag szállítás. Megoldjuk Ön helyett a darabolást, a darabolást követő sorjázást, gyökölést, él letöréseket, beszúrásokat, meneteléseket, köszörülést és egyéb előkészítést, de még a fogazási, marási feladatokat is. Tökéletes, méretpontos, további felhasználásra előkészített alapanyagot fog kapni. Inox lemez alapanyagok fajtái, minőségük, méretük nagy vonalakban: Inox lemez alapanyagból az alábbi minőségek érhetők el raktárról: AISI 304/KO 33/W.Nr. 1.4301 - Szabványos méretekben Minden más minőséget rendelésre szállítunk. Inox lemez típusok felület szerint: Csiszolt, tükrös, matt. Egy oldalon fóliás, mindkét oldalon fóliás, fólia nélküli. Mélyhúzható Dekorációs lemezek Inox lemez alapanyagok szabványos méretei: 1000x2000, 1250x2500, 1500x3000 Inox lemez alapanyagok nem szabványos méretben akár 8000 mm hosszúak is lehetnek Inox lemez alapanyagok lemezvastagságai: 0,5 mm-től 20 mm-ig Alábbi alapanyagokat tudjuk még darabolva, méretre vágva szállítani Méretre vágott köracél Méretre vágott cső Méretre vágott hatszögacél Méretre vágott négyszögacél Méretre vágott laposacél Méretre vágott zártszelvény Méretre vágott profilacél Méretre vágott U profil Méretre vágott szögacél Méretre vágott lemez Méretre vágott perforált acéllemez kereskedelem és egyéb alkatrészgyártás Ha méretre vágott, darabolt, előmunkált vagy készre munkált Inox lemez alapanyagra van szüksége Szatymazon, keressen minket a fejlécben is látható elérhetőségeken. Nincs telephelyünk Szatymazon, de az oda való szállítást kedvező díjazással meg tudjuk oldani. Árak felöl a fejlécben, vagy a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken érdeklődhet. Az ország bármely településére kedvező díjazással meg tudjuk megvalósítani a szállítást. A díjazásért tekintse meg a ÁSZF menüpontot. Az Anyagminőségek és méretek menüpontban tájékozódhat arról, hogy milyen alapanyagok milyen méretben érhetők el raktárról. Inox lemez – Szatymazon Inox lemez – Szatymazon |
||
Főoldal |
||
© 2016 |