Méretre vágott saválló cső Szarvasi kistérség
|
||
|
||
Méretre vágott saválló cső Szarvasi kistérségMéretre vágott, előkészített Méretre vágott saválló cső alapanyag szállítás Szarvasi kistérség területére Megoldjuk Ön helyett a darabolást, a darabolást követő sorjázást, gyökölést, él letöréseket, beszúrásokat, meneteléseket, köszörülést és egyéb előkészítést, de még a fogazási, marási feladatokat is. Tökéletes, méretpontos, további felhasználásra előkészített alapanyagot fog kapni. Méretre vágott saválló cső alapanyagok fajtái, minőségük, méretük nagy vonalakban: Méretre vágott saválló cső alapanyagból az alábbi minőségek érhetők el raktárról: AISI 304/KO 33/W.Nr. 1.4301 Rendelésre: AISI 316 L/KO 38 LC/W.Nr. 1.4404 AISI 310S/H9/W.Nr. 1.4845 Méretre vágott saválló cső szabványos átmérők: Varratos 6-406 mm-ig Húzott: 6-323 mm-ig Vastagfalú K1 alapanyagot is szállítunk megrendelésre. Alábbi alapanyagokat tudjuk még darabolva, méretre vágva szállítani Méretre vágott köracél Méretre vágott cső Méretre vágott hatszögacél Méretre vágott négyszögacél Méretre vágott laposacél Méretre vágott zártszelvény Méretre vágott profilacél Méretre vágott U profil Méretre vágott szögacél Méretre vágott lemez Méretre vágott perforált acéllemez kereskedelem és egyéb alkatrészgyártás Ha méretre vágott, darabolt, előmunkált vagy készre munkált Méretre vágott saválló cső szállítást kér Szarvasi kistérség területére, keressen minket a fejlécben is látható elérhetőségeken. Nincs telephelyünk a Szarvasi kistérség területén, de az oda való szállítást kedvező díjazással meg tudjuk oldani. Árak felöl a fejlécben, vagy a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken érdeklődhet. Az ország bármely településére kedvező díjazással meg tudjuk megvalósítani a szállítást. A díjazásért tekintse meg a ÁSZF menüpontot. Az Anyagminőségek és méretek menüpontban tájékozódhat arról, hogy milyen alapanyagok milyen méretben érhetők el raktárról. Méretre vágott saválló cső – Szarvasi kistérség Méretre vágott saválló cső – Szarvasi kistérség |
||
Főoldal |
||
© 2016 |