Rozsdamentes és saválló alapanyag ellátás

A darabolás specialista.
Darabolt rozsdamentes és saválló alapanyag kereskedelem.


Rozsdamentes és saválló alapanyag ellátás

Fizetés, határidők, szállítási, csomagolási és darabolási költségek

Minimális rendelési érték 10 000 Ft + Áfa
Ez érték alatt is kiszolgálunk 3 000 Ft + Áfa kiszolgálási mellett.

Fizetés:
Mivel minden darabolás szinte egyedi méretek alapján történik, így a szállítást (darabolást, megmunkálást, gyártást, fuvarozás, és az esetleges anyagrendeléseket stb.) csak abban az esetben kezdjük meg, ha a vételár a számlánkon jóváírásra kerül. Ez az általános ügymenet. Lehetőség van előlegfizetéses konstrukcióban történő szállításra is. Ebben az esetben a vételár magasabb lehet, mint az általános ügymenetben.

Határidők:
Igaz, hogy a darabolás időt vesz igénybe, de mi erre vagyunk ráállva, így rövid határidőn belül tudunk szállítani. Ütemezett szállítás is lehetséges.

Házhozszállítást országosan vállalunk.
A díja szinte jelentéktelen. Értékhatár, méret, súly és távolság függvénye.

De azért, hogy valami képet adjunk arról, hogy ez mit is jelent, íme, néhány példa:

  • egy ügyfél 21,3 x 1,6 –os csőből kér 12 x 1 métert. A mérete alapján csomagküldővel is szállítható. A szállítás díja bárhová az országban kb. 2 000 Ft + Áfa.
  • Ha ez az ügyfél ugyan ezt kéri 120 cm-es hosszokban, de 200 darabot, akkor raklapon tudjuk elküldeni. A szállítás díja bárhová az országba kb. 10 000 Ft + Áfa.
  • Egy ügyfél egy darab 1250x2500x1,0 mm-es lemezt kér azzal, hogy vágjuk fel 8 darab 625x625-ös négyzetekre. Ezt szintén elviszi a futárunk. A szállítás díja bárhová az országban kb. 2 500 Ft + Áfa.

A példákból látszik, hogy ledarabolva olcsóbban juttatjuk el a vevőhöz az anyagot, mint ahogy azt a vevő meg tudná oldani és a darabolással sem kell vesződnie.

Az igazi problémát az jelent, ha egy ügyfél hosszú szálanyagot, terjedelmes lemezeket, vagy extra nehéz darabokat akar vásárolni egyben, mert ennek a szállítása nehezen oldható meg olcsón.

Árajánlat adáskor megadjuk a fuvarozási díjakat is.

A szállítási költségen felül költség még a csomagolás díja.
Lemez vágatokat úgy csomagolni, hogy az a szállítás során ne sérüljön meg, szakértelmet és megfelelő csomagolóanyagot kíván. Ugyan ez érvényes pl. a vékony köracélokra, csövekre, stb.

Az árajánlatainkban és a számlán feltüntetett szállítási költség együtt tartalmazza a csomagolási és szállítási költséget.

Darabolási költség: Méret, mennyiség, darabolási eljárás függő tétel. Árajánlatunk, számlánk ezt is tartalmazza.


Főoldal


© 2016