Darabolt rozsdamentes négyzetacél Rétsági kistérség

A darabolás specialista.
Darabolt rozsdamentes és saválló alapanyag kereskedelem.


Darabolt rozsdamentes négyzetacél Rétsági kistérség - Miért válasszon minket?

Logisztikai okok:
Nem kell eljönnie hozzánk, kiszállítjuk Önhöz a ledarabolt alapanyagot.
Nem kell szálanyagokat tárolnia és a szálanyagok kezelésére helyet fenntartania.
Csak azt a méretet kell tárolnia, amit utána egy az egyben fel is használ. Sőt egyáltalán nem is kell tárolnia, mert ütemezve tudunk szállítani a legkisebb mennyiségekben is.

Gyártástechnológiai okok:
Nem kell darabolnia.
Nem kell ezekhez gépeket üzemeltetnie és fenntartania, és ehhez szakembereket tartania.
Nem kell karbantartási, rezsi, munkabér és egyéb a darabolással kapcsolatos költségeket viselnie.

Költség és időhatékonysági okok:
Országos házhozszállítás darabolva, méretre vágva. Ez magáért beszél. Tervezhető, megfizethető, kényelmes.

Megoldjuk Ön helyett a darabolást, a darabolást követő sorjázást, gyökölést, él letöréseket, beszúrásokat, meneteléseket, köszörülést és egyéb előkészítést, de a fogazási, marási feladatokat is. Tökéletes, méret pontos, további felhasználásra előkészített alapanyagot fog kapni.

A méretre vágást, megmunkálást anyagtól, profiltól, mérettől, kért tűréstől és lehetőségünktől függően, akár rajz szerint az alábbiak szerint végezzük:

  • Tömör anyagok, köracélok, rúdanyagok, lapos acélok, darabolását, méretre vágását CNC esztergákkal, hagyományos esztergákkal, szalagfűrésszel, excenteres darabolókkal, gyorsdarabolóval végezzük.
  • Üreges anyagok, zártszelvények, csövek, lapos acélok, egyéb profilok darabolása, méretre vágása szalagfűrésszel, gyorsdarabolóval történik, csövek esetén CNC és hagyományos esztergálási eljárásokkal.
  • Lemezárut táblaollóval daraboljuk, kézi plazmavágóval vágjuk.

Arról, hogy milyen szolgáltatás lehetséges milyen áron és mennyi idő alatt kérjük, keressen minket telefonon, vagy kérjen ajánlatot írásban.


Főoldal

Darabolt rozsdament... Darabolt rozsdament... Darabolt rozsdament... Darabolt rozsdament... Darabolt rozsdament... Darabolt rozsdament...
Darabolt rozsdament... Darabolt rozsdament... Diósjenői Darabolt ... Nagyoroszii Darabol... Rétsági Darabolt ro... Romhányi Darabolt r...

© 2016